محمد بن سیرین کیست؟


یک مقدمه

محمد بن سیرین را یکی از مشهورترین مفسران رؤیا و مفسران رؤیا در تاریخ اسلام می دانند، ممکن است کتاب، نسخه خطی یا مقاله ای در تفسیر تعبیر رؤیا و رؤیا پیدا نکنید که خالی از ذکر انقلاب های او نباشد. و ابداعات در این زمینه.محمد بن سیرین را نه تنها دانشمند می دانند مترجم رویاها بلکه مکتب و برنامه درسی است که پیروان بعدی از مبانی و قواعد تعبیر خواب تا زمان ما الهام گرفتند.

تولد و تربیت او

محمد بن سیرین در سال 33 هجری قمری برابر با 653 میلادی در بصره متولد شد و در سال 110 هجری قمری برابر با 729 میلادی در عصر خلافت عثمان بن عفان رضی الله عنه از دنیا رفت. شهری است در غرب کوفه که خالد بن ولید در خلافت ابوبکر صدیق رضی الله عنه آن را افتتاح کرد.

محمد بن سیرین از پیروان بزرگ و امامی توانا در تفسیر و حدیث و فقه علاوه بر بیان بینایی است.

محمد بن سیرین با اصحاب زیادی ملاقات کرد و با آنها صحبت کرد و از آنها نقل کرد که از جمله آنها می توان به زید بن ثابت، عمران بن الحسین، انس بن مالک، ابوهریره، عبدالله بن زبیر، عبدالله بن العباس و عبدالله بن عمر اشاره کرد. خداوند از همه آنها راضی باشد و گفته شد با سی نفر از صحابه ملاقات کرد.

جایگاه علمی

مؤلفان کتابهای شش گانه و دیگران به خاطر قامت و دانش او در موضوعات مختلف از او روایت نقل کرده اند.

محمد بن سیرین در زمان خود و اعصار پس از آن بیشتر به تعبیر خواب و بیان رؤیا شهرت داشت و دارای عقل و قوه الهی بود که با تعابیر دقیق خود مردم را به خود خیره می کرد که بیشتر آنها کسانی که علاقه مند به تعبیر خواب بودند روش و روش او را در تعبیر و بیان از او نقل می کنند و کسانی هستند که هزار کتاب نوشته اند یا در این روز وب سایت هایی ایجاد کرده و آن را تعبیر ابن سیرین می نامد تا مردم از آن استفاده کنند. به دلیل تحسین و اطمینان فراوانی که به این عالم بزرگوار داشتند، جذب آن شدند.

حقیقت کتاب ابن سیرین

بنابر منابع تاریخی، محقق ابن سیرین، چه در تعبیر خواب و چه در علوم دیگر، کتابی ننوشت، بلکه شاگردان او بودند که همه دانش او را از او منتقل کردند.

محمد بن سیرین یکی از برجسته ترین شخصیت ها در بیان دیدگاه ها در طول تاریخ عرب و اسلام است و ما چندین مقاله را به این شخصیت نابغه اختصاص خواهیم داد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا